Tandläkaren



Vilken go dag.
Skolan var helt suverän :)
Åkte sedan vidare till tandläkaren! Jag var
inte alls sugen på att åka dit idag, men man är ju tvungen. Så det vara bara att knalla dit. Precis som alla andra gånger har jag fått en ny tandläkarer som var en ung kille den här gången (för att vara tandläkare).
Han kollade lite i min munnen med speglar, sen sätter han dit en slemsugare )som är vit) så att det ska suga upp allt slem, när han är klar med den så låter han den vara kvar i min mun och går iväg och gör andra saker. Där sitter jag med den slemsugaren i munnen och börjar känna hur torrt det börjar bli (liksom obehagligt torrt), så jag stänger munnen och sväljer när jag har den i min mun, då den börjar ge ifrån sig massa konstiga ljud. Så jag började gap skratta mitt i allt, haha. Lite pinsamt men jag är rätt lätt road ibland! (jag har aldrig skrattat hos tandläkaren, det här var första gången).

Sen så berättade jag om att jag vill ha tandställning så han gick och hämtade en kamera. Då hans assistent stoppar in två saker i munnen på mig så att mina läppar åker isär så att han kan ta kort. Jag började då fundera på hur det här måste se ut från hans synvinkel och började skratta tyst men jag försökte hålla mig så att jag inte skulle göra bort mig helt och hållet.
Shit, det måste sett roligt ut! Tänk er en jätte stor filmkamera fast man filmar inte med den, utan man tar kort. Och så gör du din fulaste min och han tar en närbild på dig. Då du inte ens har sett honom förrut !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0